понеділок, 11 вересня 2017 07:34

Сайт "Миротворець" вніс Саакашвілі в базу даних

Сайт "Миротворець" вніс Саакашвілі в базу даних
Сайт "Миротворець" заніс Міхеіла Саакашвілі в базу даних за "незаконний перетин кордону" та "напад на прикордонників". Фото: 24tv

Міхеїл Саакашвілі, який незаконно потрапив до України, внесений до бази даних центру "Миротворець".

Причиною занесення до бази даних сайт назвав "Незаконний перетин Державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків щодо охорони Державного кордону України у складі групи осіб".

При цьому громадянство подано на сайті глузливо, Саакашвілі названо "бомжем". Очевидно тут міситься натяк на відсутність формального громадянства у Саакашвілі після того як було скасовано його українське громадянство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція завела справу щодо прориву кордону Саакашвілі

Раніше в неділю Міхеїл Саакашвілі, лідер партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", колишній голова Одеської ОДА, колишній президент Грузії і колишній громадянин України, в супроводі юрби прихильників незаконно прорвався через державний кордон України з боку Польщі на пункті пропуску "Шегині".

Зараз ви читаєте новину «Сайт "Миротворець" вніс Саакашвілі в базу даних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі