понеділок, 29 жовтня 2007 18:32

Саакашвілі вирішив зайнятися дзюдо

Грузинський президент Михайло Саакашвілі має намір брати уроки дзюдо. Про це він заявив на зустрічі з членами збірної республіки по цьому виду спорту.

У бесіді із спортсменами Саакашвілі згадав якогось "колегу, який захоплений цим видом спорту". "У нас з ним непогані результати у всіх сферах, але мені доведеться позмагатися і в дзюдо, тому ходитиму до вас тренуватися", - сказав президент.

Можна припустити, що, кажучи про "колегу", він мав з причини російського президента Володимира Путіна, який, як відомо, займається дзюдо. Принаймні, в розмові з членами збірної Саакашвілі торкнувся російської теми, заявивши, що "з наслідками російського ембарго Грузія в основному справилася".

В минулі вихідні збірна республіки по дзюдо виграла командну першість Європи, перемігши у фіналі команду Франції. Михайло Саакашвілі, як повідомляється, нагородив спортсменів орденами Чести. Ті у відповідь подарували йому кімоно, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі вирішив зайнятися дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі