вівторок, 19 січня 2010 10:30

Саакашвілі розповів, що надіслати спостерігачів просив весь український народ

Саакашвілі розповів, що надіслати спостерігачів просив весь український народ

Грузинські спостерігачі вирушили в Україну на прохання українського народу, і їх перебування там було узгоджено з усіма політичними партіями. Про це заявив Президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Саакашвілі зазначив: "Цих людей ми відправили на прохання українців. Абсолютна більшість українського народу вітає їх прибуття всім серцем і душею. Їх перебування там за моїм завданням було узгоджено з усіма політичними партіями і, відповідно, від усіх ми отримали згоду", - зазначив він .

"Природно, перед другим туром ми ще раз запитаємо, чи хочуть вони, щоб приїхали наші спостерігачі", - зазначив Президент Грузії, додавши при цьому, що Грузія не має наміру втручатися у внутрішньополітичні справи України.

"Єдиною нашою метою є не втручання в їхню політику - у нас немає на це ні ресурсів, ні бажання, ні інструментів, а максимальне вираження солідарності й допомоги українському народу, як вони і попросили", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Партія регіонів повідомляла, що серед грузинських спостерігачів на виборах президента України присутні представники силового блоку цієї країни, а саме - ОМОНу Міністерства внутрішніх справ Грузії.

Раніше ЦВК відмовилася зареєструвати спостерігачів від Грузії на виборах президента України. При цьому в ЗМІ з"явилася інформація, що громадяни Грузії, яких відмовилися зареєструвати спостерігачами, були зареєстровані як журналісти.

18 січня 325 грузинських спостерігачів повернулися до Грузії двома чартерними рейсами.

Взгляд

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі розповів, що надіслати спостерігачів просив весь український народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі