субота, 16 листопада 2013 06:05

Саакашвілі не піде на інавгурацію нового президента Грузії

Саакашвілі не піде на інавгурацію нового президента Грузії
Фото: AFP
Михайло Саакашвілі назвав умови своєї присутності на інавгурації нового президента Грузії Георгій Маргвелашвілі, яка відбудеться 17 листопада.

Серед головних вимог чинного глави держави - припинення кримінального переслідування прихильників Саакашвілі. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebook: "Я не можу вас обдурити, ніби все нормально і інституційно все триває, в той час як генеральний секретар головної опозиційної партії, мій колишній прем'єр-міністр (Вано Мерабішвілі) перебуває під арештом".

Саакашвілі заявив, що очікував змін і зупинки багатьох проектів з приходом нової влади, однак не очікував, що "нова влада не проявлять повагу до Конституції країни".

Нагадаємо, перемогу на президентських виборах, що пройшли в Грузії 27 жовтня, здобув кандидат правлячої коаліції Грузинська мрія Георгій Маргвелашвілі, набравши 62,11%. Інавгурація обраного президента Грузії відбудеться 17 листопада.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія, у якої відсутні дипломатичні відносини з Грузією, не увійшла до списку країн, запрошених на інавгурацію обраного президента Георгій Маргвелашвілі.
Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі не піде на інавгурацію нового президента Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі