неділя, 07 січня 2018 09:40

Руслана розповіла про злочини проти Майдану

Руслана розповіла про злочини проти Майдану
У розшуку в справах Євромайдану перебуває 91 особа. Фото: Антикор

Під час Євромайдану в Києві, який тривав із кінця 2013-го до початку 2014 року, в один із днів раптово захворіли велика кількість активістів.
Про це розповіла відома співачка й переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко.
"В один момент усі захворіли на Майдані. Запускали різні віруси, в тому числі отруювали і воду - ми все це знали. Уяви: раз - і за ніч усі хворі. Щось там ходили, бризкали... Звідки ми знаємо зараз?" - розповіла Лижичко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбатюк назвав винних у затягуванні справ Майдану


Вона наголосила, що всі схеми, спрямовані на розвал Євромайдану ззовні або зсередини, не спрацьовували.
"Це була якась сила від Бога, що всі схеми, щоб розвалити Майдан ззовні або зсередини, не спрацьовували. Коли ти маєш рацію, коли у тебе любов у серці, тобі Бог дасть сили, і ти переможеш - це про Майдан", - додала співачка.


"За весь час розслідувань подій під час Майдану про підозру повідомили 26 слідчим, 16 прокурорам і 16 суддям. Щодо 13 суддів, 21 слідчого і 12 прокурорів до суду передані обвинувальні акти. Але жодного обвинувального вироку немає", - розповів голова департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк

Зараз ви читаєте новину «Руслана розповіла про злочини проти Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі