четвер, 21 червня 2007 17:19

Русанівські дачники блокують будівництво Подільського мосту

Власники дач на Русанівських і Воскресенських садах вирішили не погоджуватися на вилучення їхніх земельних ділянок для проходження траси Подільського мосту.

Про це журналістам заявили члени правління об"єднання садових товариств "Русанівський масив" Святослав Замеєв, Наталія Доценко, Аліна Камишанська й голова правління Андрій Махов.

Вони повідомили, що 17 червня відбулися збори жителів Русанівських садів, чиї дачі попадають під знос через будівництво мосту, на якому 196 дачників (з 288, які попадають під знос) прийняли рішення не погоджуватися на вилучення й запропоновану владою Києва компенсацію.

Зі слів Махова, заходами боротьби будуть пікети, судові позови, залучення уваги громадськості.

У свою чергу Замаєв підкреслив, що будівництво мосту безпосередньо через територію садів може початися не раніше, ніж буде пройдено всі можливі судові інстанції, у тому числі Європейський суд з прав людини, і влада Києва виграє ці позови.

Камишанська ж заявила, що владу Києва цікавить не міст і метро на Троєщину, а земельні ділянки, які звільняться під приводом будівництва, а потім можуть бути використані для житлової й комерційної забудови, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Русанівські дачники блокують будівництво Подільського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі