субота, 20 серпня 2022 07:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни провалили штурм на Новопавлівському напрямку: подробиці

Росіяни провалили штурм на Новопавлівському напрямку: подробиці
На Запорізькому напрямку ворог задіяв артилерію і танки. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Новопавлівському напрямку противник вів штурмові дії у районі населеного пункту Золота Нива, але не мав успіху і відступив.

Фіксували ворожі обстріли неподалік Володимирівки, Вугледара і Пречистівки, повідомили вранці 20 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Запорізькому напрямку ворог задіяв артилерію і танки для обстрілів районів населених пунктів Білогір'я, Новоданилівка, Новопіль, Червоне, Времівка, Чарівне та Ольгівське", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ завдали значних втрат окупантам в районі населеного пункту Кірове: деталі

Водночас окупанти вживають заходів щодо поповнення втрат особового складу та техніки.

"Особовий склад противника деморалізований, що обумовлено постійним переносом термінів їхньої ротації та обманом щодо обіцяних виплат. Це призводить до відмов окупантів від участі в бойових діях", – звітує Генштаб.

На Південнобузькому напрямку російські окупанти основні зусилля зосереджують на недопущенні просування українських військ. Для ведення повітряної розвідки на півдні противник продовжує активно задіювати безпілотники.

Війна в Україні показала численні невдачі російських командирів у забезпеченні бойової дисципліни на низовому рівні. Одним з таких прикладів є використання динамічного захисту танків.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни провалили штурм на Новопавлівському напрямку: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі