понеділок, 01 серпня 2022 18:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни хотіли залякати українців, але лише поповнили лави ЗСУ– "Тайра" про вбивство в Оленівці

Росіяни хотіли залякати українців, але лише поповнили лави ЗСУ– "Тайра" про вбивство в Оленівці
Цей зухвалий акт – демонстрація сили, щоб залякати людей, наголошує "Тайра". Фото: Facebook

Убивство українських полонених захисників Азовсталі в Оленівці, яке вчинили росіяни, – це зухвалий акт насильства. Кремль хоче залякати українців і світ, щоб з Росією боялися воювати. Але так лише поповнюють лави української армії. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла парамедик Юлія Паєвська з позивним "Тайра".

"Думаю, далі буде гірше. Спробували. І тепер зрозуміли, що можуть далі це робити. Це бравада, вони вважають, що за це їм нічого не буде. Намагатимуться повторити свій "подвиг". Таке ставлення до полонених для них абсолютно нормальне", – говорить Паєвська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство в Оленівці: експерт пояснив, що хотіла зробити Росія

Цей зухвалий акт – демонстрація сили, щоб залякати людей, наголошує парамедик.

"Але крім злості є розуміння, що це не жарти й пощади не буде. І ті, хто навіть не збирався йти на фронт, збираються зараз. Я з багатьма людьми розмовляла. Вони хотіли, щоб українці почали мститися, але вони лише провокують поповнення нашої армії", – каже Паєвська.

У ніч на 29 липня росіяни вбили частину полонених військових полку "Азов", які перебували в колонії Оленівки, повідомив лідер руху "Азов" Андрій Білецький.

За даними російських агресорів, від вибуху в колонії для військовополонених в Оленівці загинули понад 50 українських захисників. Відразу після вибуху Росія звинуватила ЗСУ в обстрілі виправної колонії. Українські силові структури заявили, що вибух в Оленівці був російським терористичним актом.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни хотіли залякати українців, але лише поповнили лави ЗСУ– "Тайра" про вбивство в Оленівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі