пʼятниця, 15 грудня 2017 12:09

"Росіянам є що приховувати" - дипломат про смоленську катастрофу

"Росіянам є що приховувати" - дипломат про смоленську катастрофу
РФ блокує всебічне розслідування смоленської катастрофи. Фото: Укрінформ

Відмова Росії надати можливість для всебічного розслідування смоленської катастрофи, в результаті якої загинула вся політична еліта Польщі, є непрямим підтвердженням її провини.

Про це каже екс-представник України в Раді ООН з прав людини Володимир Василенко, пише "Обозреватель".

"Сам факт відмови Росії надати можливість для повного і всебічного розслідування обставин катастрофи свідчить про те, що Росії є що приховувати. Це не випадково", - переконаний він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відповіді Путіна про російські війська на Донбасі з початку війни

"Опосередковано це може служити підтвердженням тези про вину Росії в цій катастрофі, в умисному вбивстві еліти польської держави. Думаю, росіяни не видадуть цю інформацію. Якби у них не було причин її приховувати, вони б відразу видали уламки літака і все інше", - додав він.

Росія приховує від Польщі основних свідків катастрофи президентського літака під Смоленськом і не віддає уламки. Це гальмує розслідування. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцький. Таким чином відповів на слова президента Росії Володимира Путіна про те, що на борту Ту-154М не було вибухів.

Зараз ви читаєте новину «"Росіянам є що приховувати" - дипломат про смоленську катастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі