неділя, 30 липня 2023 15:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські телеканали проігнорували вибухи у Москві, замість цього показували парад з Путіним

Російські телеканали проігнорували вибухи у Москві, замість цього показували парад з Путіним
Вночі проти неділі, 30 липня, прогриміли вибухи у Москві та Підмосков'ї. Фото: t.me/voynareal

Російські пропагандисти проігнорували вибухи у Москві 30 липня та не показали їх.

Замість цього телеканали показали парад у Санкт-Петербурзі за участі диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє "Агентство. Новости".

Видання звернуло увагу, що державні російські телеканали сьогодні зранку не висвітлювали удар дронів по елітному комплексу "Москва-сіті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони отримали те, що хотіли": у Повітряних силах прокоментували вибухи в Москві

При цьому пропагандисти показували парад до дня Військово-морських сил РФ у Петербурзі, де був присутній Путін.

Так, телеканали "Перший", "Росія-1" та НТВ показували новини та парад, вітали російських моряків, також були сюжети про саміт "Росія – Африка" та стихійні лиха в РФ.

Вночі проти неділі, 30 липня, прогриміли вибухи у Москві та Підмосков'ї. Російську столицю атакували невідомі безпілотники. Влада традиційно звинуватила Україну. Один з дронів нібито влучив у "міністерську вежу" Москва-Сіті, де розміщено Мінпромторг, Мінзв'язку та інші російські міністерства.

Цієї ж ночі тимчасово окупований Крим нібито атакували 25 безпілотників. У Міноборони РФ звинуватили в ударах Україну. Окупаційна влада традиційно повідомила про знешкодження усіх безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Російські телеканали проігнорували вибухи у Москві, замість цього показували парад з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі