неділя, 09 червня 2024 10:05

Розкішно жити не заборониш: які три знаки купатимуться у грошах

Розкішно жити не заборониш: які три знаки купатимуться у грошах
До вас повернуться колишні кохані. Якщо хочете відновити стосунки, погодьтеся на їхню пропозицію. Фото: pixabay.com

8-9 червня вдасться отримати те, що раніше здавалося неможливим. Намагайтеся втілювати давно виношувані ідеї в життя. Ці вихідні сприяють успіху.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями бажано використати всі переваги літа, - говорить астрологиня. - Перебувайте на свіжому повітрі. Гуляйте, мандруйте, працюйте в саду чи на городі. Можна відправлятися в подорож на велосипеді чи на байдарках. Корисними будуть плавання й біг. Найгірша ідея провести вихідні на дивані. До вас повернуться колишні кохані. Якщо хочете відновити стосунки, погодьтеся на їхню пропозицію. Не шукайте половинку для своїх друзів та дітей. У неділю дослухайтеся до своїх бажань. Довіряйте інтуїції. Вона допоможе вам не помилитися з вибором. Займіться вправами для укріплення спини. Тельці, Діви і Скорпіони купатимуться у грошах. Розкішно жити не заборониш. Отримаєте все, на що заслуговуєте".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вихідні дадуть змогу відпочити і знайти у собі рівновагу. Люди погано розумітимуть одне одного. Не нервуйте. Щоб не накручувати себе зайвий раз, знайдіть додаткову роботу, запасіться продуктами, які можна зберігати без холодильника.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Чимало колег виявлять бажання до співпраці з вами. Це дозволить розправити крила. Але завжди майте кілька планів про запас. Кохані часто перепитуватимуть, чи ви їх любите. Частіше говоріть про свої почуття.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Змінювати імідж краще у суботу. Залишитеся задоволені результатом. Уникайте гострих тем і суперечок у вихідні. Нашкодите собі необережно кинутим словом. Не дозволяйте азарту взяти гору над здоровим глуздом. Зменшіть кількість покупок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Отримаєте багато цікавих пропозицій щодо розширення бізнесу. Помітите, що кохані зацікавилися ще кимось. Це викличе шквал ревнощів. Не зациклюйтеся на цьому. Краще складайте плани на майбутнє. Заготуйте дрова. Придбайте генератор чи блок автономного живлення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У суботу завітайте до перукаря. Волосся гарно ростиме. Навколо буде чимало авантюристів. Спокушатися на їхні пропозиції не слід. Ходіть босоніж. Масаж ніг покращить самопочуття.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Життя дарує масу шансів. Не скористаються ними хіба ледачі. Стежте за своїм майном. Знайомства в соцмережах принесуть багато клопотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть впливовими та багатими - для кого літо розпочнеться з перемог

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зміна зачіски та макіяжу підуть вам на користь. Вдалим буде шопінг. Використовуйте свій творчий потенціал. Грошей у гаманці стане більше.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вас помічатиме начальство. Отримаєте спокусливу пропозицію. Не варто відмовлятися від нової посади. Стримуйте у собі азарт покупця. Зачекайте з придбанням велосипеда чи електросамокати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від кредитів і використання банківських карток. Майте у кишені більше готівки, ніж зазвичай. Зачекайте із купівлею авто. Марно надіятися на кар'єрне зростання. Не варто у ці вихідні змінювати професію.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зумієте вигідно продати свої послуги та знайти високооплачувану роботу без особливого досвіду у новій сфері зайнятості. Ви здатні причарувати будь-кого. Знайомтеся і будьте відкриті до нових стосунків.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Допомагайте друзям і колегам долати неприємності. Ви краще за інших бачитимете, як вийти зі скрути. Не вкладайте гроші у чужий бізнес. Не заводьте нових партнерів, поки не завершили стосунки з попередніми. Скасуйте візит до стоматолога.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Світло вимикатимуть частіше, ніж ви очікували. Декому доведеться перейти на роботу у нічну зміну. Не намагайтеся покорити коханих солодкими обіцянками. Вони ще менше довірятимуть вам.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Розкішно жити не заборониш: які три знаки купатимуться у грошах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі