субота, 10 жовтня 2009 13:10

Російського злодія "в законі" ховатимуть кримінальні авторитети з усього світу

Російського злодія "в законі" ховатимуть кримінальні авторитети з усього світу

На похорон В"ячеслава Іванькова, відомого під кличкою Япончик, зберуться кримінальні авторитети зі всього світу. Про це кореспондентові агентства "Інтерфакс" повідомило неназване високопоставлене джерело в МВС РФ.

"Широко відомі у вузьких колах керівники кримінальних співтовариств вже виїхали з Європи на похорон свого "товариша по зброї"", - заявив співбесідник агентства. Він заявив, що для Росії це перше за 15 років вбивство такої шанованої в кримінальних колах людини. Останнє вбивство авторитету такого рівня, за словами представника МВС, сталось в 1994 році. Тоді в Москві був застрелений Отарі Квантрішвілі.

Як повідомило журналістам джерело в оточенні Япончика, похорон відбудеться на Ваганьковському кладовищі, де знаходиться могила матері покійного. Там же в 1994 році був похований Отарі Квантрішвілі. Дата похорону Япончика поки не повідомляється.

69-річний В"ячеслав Іваньков помер в московській приватній клініці вранці 9 жовтня. Він знаходився на лікуванні після вогнепального поранення в живіт, отриманого 28 липня біля входу в московський ресторан "Тайський слон". Япончик, який постійно проживав за кордоном, приїхав до Москви за декілька днів до замаху. Як стало відомо правоохоронним органам, метою приїзду Іванькова було вирішення суперечки між угрупованнями Аслана Усояна і Таріела Оніані, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російського злодія "в законі" ховатимуть кримінальні авторитети з усього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі