четвер, 26 листопада 2020 14:01

Російського пропагандиста завернули на кордоні з Україною

Російського пропагандиста завернули на кордоні з Україною
Оператора з RT завернули додому. Він отримав заборону на в'їзд на 3 роки. фото:ДПСУ

Прикордонники не впустили в Україну оператора пропагандистського російського телеканалу Russia today. Він отримав заборону в'їзду на 3 роки.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

"Іноземець 1971 року народження приїхав в нашу державу автомобілем. Для перетину кордону він обрав пункт пропуску "Кучурган" в Одеській області. Чоловік заявляв, що планує транзитом проїхати з Молдови в Росію. Проте під час паспортного контролю щодо росіянина спрацювала база даних. Як з'ясувалося, у прикордонників була попередня інформація про незаконне відвідування ним окупованого його країною Криму", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники знайшли в лісі кулемет

Прикордонники також встановили, що в період окупації півострова літав туди з російської території. У Криму чоловік проводив відеозйомки для телеканалу Russia today. Через порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї прикордонники відмовили іноземцю в перетині кордону і на 3 роки заборонили в'їзд в Україну.

Неповнолітнього контрабандиста затримали зі стріляниною у Чернівецькій області. Він намагався переправити в Румунію партію сигарет.

Зараз ви читаєте новину «Російського пропагандиста завернули на кордоні з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі