вівторок, 06 листопада 2007 09:33

Російський Мі-8 у Ліберії був збитий

Причиною авіакатастрофи, яку зазнав вертоліт у Ліберії, став обстріл із землі. "На елементах конструкції вертольота виявлені множинні характерні циліндричні отвори", – розповів представник російської авіакомпанії UTair, наголосивши, що остаточні висновки про причини катастрофи будуть зроблені спеціальною комісією, яка найближчим часом розпочне розслідування інциденту. При цьому він додав, що погодні умови в момент катастрофи вертольота "характеризувалися як хороші"

При падінні Мі-8 (бортовий номер RA-27114) загинули: Віталій Дроздов – командир екіпажу, Сергій Колосов – другий пілот, Микола Жаріков – бортмеханік.

Про аварію 2 листопада в Ліберії вертольота Мі-8 з російським екіпажем на борту, що перевозив гуманітарний вантаж, стало відомо в понеділок. Повідомлялося, що Мі-8, що належить російській авіакомпанії UTair, розбився в окрузі Німба, розташованому в 256 кілометрах на північний схід від столиці Ліберії – Монровії, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Російський Мі-8 у Ліберії був збитий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі