середа, 22 серпня 2007 08:43

Російський бомбардувальник помітили біля берегів Британії

Російський бомбардувальник Ту-95 був помічений поряд з британським повітряним простором над Північною Атлантикою.

Британські ВПС 17 серпня помітили російський військовий літак, що наближався до кордону Великої Британії. З такою заявою виступило напередодні британське міністерство оборони.

За інформацією військових, російський літак був помічений двома британськими винищувачами в Північній Атлантиці. Він перебував у міжнародному повітряному просторі і прямував до Великої Британії, відзначило міноборони. Докладнішої інформації міністерство не надало.

Нагадаємо, 17 серпня 2007 року  президент РФ Володимир Путін оголосив, що Росія на постійній основі відновлює польоти стратегічної авіації для контролю повітряного простору. Ці польоти були перервані 1992 року.

За вказівкою президента країни, з 00:00 за московським часом 17 серпня почалося бойове постійне чергування російської стратегічної авіації у віддалених районах країни. Зокрема, патрулювання здійснюватиметься над територією судноплавства й економічної діяльності Росії, передає РБК з посиланням на Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Російський бомбардувальник помітили біля берегів Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі