неділя, 08 жовтня 2017 11:28

Російський актор запропонував українцям ввести закон про заборону брехні

Російський актор запропонував українцям ввести закон про заборону брехні
Пашинін порекомендував українцям, аби заборонили брехати політикам

Російський актор, боєць 8-го батальйону Української добровольчої армії "Аратта" Анатолій Пашинін запропонував українцям на законодавчому рівні заборонити брехню.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Введіть закон про правду, за яким за брехню буде загрожувати тюремний термін. Ну і карайте. Звичайно, карайте. Якщо відпускають цю сепаратистську Штепу ... По-перше, її треба прибити за зачіску. А по-друге, за сепаратизм ... та ні, все-таки за зачіску треба її лупашити! А вона ще й сепаратистка. Це бридко ", - зазначив Пашинін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський актор зробив різку заяву про український шоу-бізнес

Зауважив, що з 2014 року в Україні занадто мало обіцянок політиків виявилися правдивими, тому варто ввести відповідальність за неправдиві слова.

У 2014 році Анатолій Пашинін виїхав з Росії в Україну до Запоріжжя. Виступав на підтримку Євромайдану і за "тотальну" війну на сході України проти "сепаратистів" і їх прихильників, але критикує сталу українську владу. Допустив продовження акторської кар'єри в Росії тільки в разі відновлення в країні "національної демократії".

Зараз ви читаєте новину «Російський актор запропонував українцям ввести закон про заборону брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі