пʼятниця, 19 вересня 2014 06:55

Російські військові не знають, що вони воюють в Україні - Семенченко

Російські військові не знають, що вони воюють в Україні - Семенченко
unian.ua

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що багато російських військових, яких перекинули в зону АТО, не знають про те, що вони знаходяться на території України. Про це він заявив в інтерв'ю "Голосу Америки", передає УНН.

За його словами, російські військові обмануті, але всі, хто причетний до деескалації конфлікту на сході України, повинні понести відповідальність.

"Російські військові обмануті: вони очікували побачити українських фашистів; коли вони бачать таких же офіцерів-солдат, у них настає невелике потрясіння. Багато з них не знають, що вони на території України", - сказав Семенченко.

За словами комбата, всі ті, хто причетний до деескалації конфлікту на сході України, повинні понести відповідальність.

"Я з любов'ю ставлюся до російського народу, я сам росіянин за національністю. Мені шкода людей, які своєю підтримкою того, що відбувається в Росії, переповнюють ту чашу злочинів, яка вже наповнена до країв. Коли настане прозріння, буде складно стверджувати, що я нічого не знав, я виконував наказ, мене обдурили - тому що від совісті нікуди не дінешся", - додав комбат.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові не знають, що вони воюють в Україні - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі