четвер, 07 лютого 2008 13:47

Російські підлітки за зроблене їм зауваження спалили чоловіка на Вічному вогні

У місті Кольчугіно Володимирської області п"яні підлітки першого січня спалили на Вічному вогні чоловіка за зроблене їм зауваження. Чоловік зауважив п"яній компанії з чотирьох молодиків, що розпивати спиртні напої на меморіалі не варто. Після цього його почали бити, а потім узяли за руки і ноги і почали підсмажувати на Вічному вогні.

Спочатку місцева влада намагалася замовчати цю страшну історію, і тому про неї стало відомо лише зараз. Увечері першого січня Олексій Денисов повертався з гостей додому. Проходячи повз міський Вічний вогонь, він зробив зауваження групі п"яних підлітків, що розважалися прямо на військовому меморіалі. Тут же почалася бійка, сили були нерівні — четверо проти одного. Після того, як захисник Вічного вогню вже не міг чинити опір, його пограбували і стали  підсмажувати на Вічному вогні, тримаючи за руки і за ноги.

Ольга Денисова, мати Олексія Денисова повідомила, що "шансу не було. Вони його знищували". Тітка загиблого Марина Сторожкова розповіла: "Потім вони його підняли за руки і поклали на зірку обличчям, і руки у нього вийшли, неначе він лежав і обіймав зірку".

Трагедія сталася у самому центрі Кольчугіно — навпроти міського суду і за 50 метрів від місцевої адміністрації. Центр міста вже давно перетворився на неконтрольоване кримінальне вогнище. Сьогодні головну площу міста Кольчугіно в народі іменують не інакше як "прокляте місце", і квіти до Вічного вогню приносять виключно убиті горем родичі  "кремованого" тут місяць тому Олексія Денисова.

Очевидці говорять, що священик плакав на Панахиді. Тепер він вважає справою чести зняти скверну з місця страти. До дня перемоги кольчугінське духівництво планує освятити Вічний вогонь.

Сьогодні родина Денисових не тільки тужить на могилі свого сина, онука і племінника, а й екстрено, під відсотки, бере грошовий кредит. На оплату послуг адвоката потрібно 70 тисяч рублів. Безкоштовний згідно із законом надається тільки обвинуваченим. Жінки бояться, що покидьків визнають "неосудними", а терміни ув"язнення призначать образливо малий, повідомляє Telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Російські підлітки за зроблене їм зауваження спалили чоловіка на Вічному вогні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі