четвер, 12 травня 2022 07:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти активізували наступ на півдні

Російські окупанти активізували наступ на півдні
На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог продовжує артилерійські обстріли позицій ЗСУ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Запорізькому напрямку російські окупанти обстріляли підрозділи українських військ зі ствольної артилерії великої потужності та реактивних систем залпового вогню.

На Південнобузькому й Таврійському напрямках противник намагається покращити своє тактичне положення, повідомив 12 травня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог продовжує артилерійські обстріли позицій наших військ. З метою виявлення змін у положенні Сил оборони противник веде повітряну розвідку, зокрема з використанням БПЛА", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі РФ почалася боротьба за владу - розвідка

На Миколаївському напрямку в районі Нової Каховки ворог готує інженерні підрозділи до зведення понтонно-мостових переправ.

На Таврійському напрямку російські війська поповнювали запаси й робили демонстраційні акти з метою сковування дій ЗСУ. На Бесарабському напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала.

Російські окупанти не мають ні сил, ні намірів просуватися далі в Херсонській області. На Ізюмському напрямку перекидають додаткові війська. На східному напрямку окупанти продовжують бити ракетами з окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти активізували наступ на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі