четвер, 17 січня 2013 00:55

Російська поліція взяла під охорону морг з тілом Діда Хасана

Російська поліція взяла під охорону морг з тілом Діда Хасана
Фото: kompromat.lv

Поліція взяла під охорону морг Боткінської лікарні, де знаходиться тіло вбитого кримінального авторитета Аслана Усояна (Дід Хасан), повідомляє "Російська служба новин". За відомостями джерела LifeNews в правоохоронних органах,тіло охоронятимуть до похорону - це зроблено для того, щоб забезпечити безпеку і виключити можливість провокації.

Аслан Усоян був убитий на Кухарський вулиці в центрі Москви вдень 16 січня. Усояна застрелив снайпер, який перебував на даху Театру кіноактора (Кухарський, 33). Раніше повідомлялося, що слідчі знайшли на даху стріляні гільзи і снайперську гвинтівку Драгунова, з якої, імовірно, велася стрілянина.

Однак пізніше Слідчий комітет повідомив, що Усоян був застрелений не з СВД, а з безшумного автомата "Вал". Крім того, за даними відомства, кілер стріляв не з даху, а з вікна під'їзду: між 5 і 6 поверхами будинку, розташованого навпроти місця вбивства, було знайдено шість гільз калібру 9 міліметрів.

При замаху на кримінального авторитета була поранена жінка - вона знаходиться в реанімації з пораненнями стегна та грудної клітки.

За фактом вбивства Усояна було порушено кримінальну справу за статтями 105 КК РФ (вбивство) і 222 КК РФ (незаконний обіг зброї). Пріоритетної версією вбивства у слідства поки немає.

Аслан Усоян, що народився в 1937 році, був відомий як один з найбільш впливових кримінальних авторитетів в Росії. У 2010 році на Усояна було скоєно невдалий замах в Москві: тоді він отримав кілька вогнепальних поранень.

Зараз ви читаєте новину «Російська поліція взяла під охорону морг з тілом Діда Хасана ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі