четвер, 06 грудня 2007 10:34

Російська опозиція домовляється про об"єднання до виборів президента

Російська опозиція домовляється про об"єднання до виборів президента
Один із лідерів "Іншої Росії" Едуард Лимонов заявив, що веде переговори з КПРФ про висунення єдиного кандидата в президенти на виборах у 2008 році. Політик заявив, що якби КПРФ висунула в кандидати не "одіозного лідера Зюганова", а його першого заступника Івана Мельникова, то демократична опозиція теж його підтримала б.

"Варто спробувати висунути від опозиції такого кандидата – з урахуванням вкрадених голосів у комуністів на думських виборах було за 18%, і якщо додати до них наш протестний електорат, то це другий тур", - заявив Едуард Лимонов.

Політик заявив, що все залежить від КПРФ. "Після того, що з ними зробили на виборах, вони повинні одуматися, а якщо фиркнуть, то вважатимуть за краще померти на наступних виборах", - сказав Едуард Лимонов.

Ще один лідер "Іншої Росії" Гаррі Каспаров провів консультації з Михайлом Касьяновим про висунення єдиного кандидата в президенти Росії. "В ході переговорів, що відбулися, сторони не зафіксували непереборних перешкод для можливої сумісної участі в майбутніх виборах президента РФ. Сторони погодилися продовжити переговори по цій темі найближчим часом", - йдеться в заяві прес-служби голови Народно-демократичного союзу Михайла Касьянова.

Представники колишнього прем"єр-міністра російського уряду заявили, що у будь-якому випадку висунуть 8 грудня Михайла Касьянова кандидатом в президенти Росії.

Вибори президента Росії призначені на 2 березня 2008 року, період реєстрації кандидатів закінчиться 16 січня 2008 року, повідомляє telegraf.by.

 

Зараз ви читаєте новину «Російська опозиція домовляється про об"єднання до виборів президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі