четвер, 06 серпня 2009 10:40

Рідні хочуть поховати Джексона на день народження

Рідні хочуть поховати Джексона на день народження
Більше місяця пройшло з дня смерті легендарного співака Майкла Джексона, а похорони так і не відбулися. Довгий час приховувалось і місце, де сім"я покійного артиста заховала до похоронів його тіло.

Таблоїд The New York Post стверджував, мовляв, труна з тілом Джексона захована на кладовищі Forest Lawn, в склепі глави музичної корпорації Мотаун Беррі Горді.

Проте сам Горді цю інформацію спростував.

Довелося коментувати цю приватну інформацію одному з братів Майкла Тіто Джексону.

- Труна дійсно знаходиться на кладовищі Forest Lawn, але не в склепі Горді, а в іншій усипальні, - зізнався західним ЗМІ Тіто.

Тим часом поліція Лос-Анджелеса заявила, що офіційні результати розтину покійного артиста будуть готові вже на цьому тижні. Щоправда, як підкреслили коронери, ця інформація буде доступна тільки сім"ї артиста, мовляв, в пресі вона не з"явиться.

Мабуть, через те, що офіційні результати розтину вже на підході, сім"я Джексона вже готується, за даними західних таблоїдів, до похоронів короля поп-музики.

Імовірно, Майкл Джексон знайде спокій в день свого народження - 29 серпня, коли артистові виповнився б 51 рік.

Брати легендарного співака наполягають на тому, щоб похорони пройшли на знаменитому ранчо Джексона "Неверленд". Вони зараз намагаються отримати дозвіл на церемонію від влади Лос-Анджелеса. Західні ЗМІ насторожено поставились до місця прощання з Майклом Джексоном, мовляв, дорога до ранчо дуже вузька - при величезному скупченні народу НП не уникнути, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Рідні хочуть поховати Джексона на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі