вівторок, 27 березня 2007 13:00

Робітників засипало землею у котловані

Співробітники київського МНС врятували двох працівників, яких засипало землею під час риття котловану. Про це повідомила прес-служба Головного управління МНС в Києві.

Близько 13:00 на пульт столичної пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ставропольська, 31 (Шевченківський район) під час земляних робіт засипало двох працівників.

Після приїзду на місце події рятувальники побачили карету швидкої допомоги, працівники якої надавали допомогу молодому чоловікові. Медики повідомили, що в котловані знаходиться ще одна людина. За хвилину бійці МінНС відкопали робітника, який знаходився на глибині 2-2,5 метра.

Зараз двоє постраждалих знаходяться в лікарні у важкому стані. При виконанні земляних робіт вони не дотримувались відповідних правил техніки безпеки. Створили комісію, яка встановить причини і обставини події, передають Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Робітників засипало землею у котловані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі