пʼятниця, 17 вересня 2010 11:56

Рінат Ахметов придбав столичний ЦУМ

Рінат Ахметов придбав столичний ЦУМ
Найвідоміший універмаг країни - Київський центральний універмаг ЦУМ - перейшов у власність структур, підконтрольних Рінату Ахметову. Про це повідомляє "Діло".

Офіційно про продаж найвідомішого універмагу в Україні оголошено не було, проте події, що відбуваються на підприємстві, підтверджують, що у ЦУМу з`явився новий власник і ним став Рінат Ахметов.

Як стало відомо "Делу", 10 вересня на зборах акціонерів ВАТ "Київський центральний універмаг" був повністю змінений менеджмент компанії. Був звільнений з посади член спостережної ради Валерій Мазур, який керував ЦУМом останні 8 років і якому учасники ринку приписували контроль над універмагом. Позбувся свого місця у спостережній раді його син Вячеслав Мазур, а також представник Фонду держмайна.

У той же час список персон і компаній, які увійшли в нову спостережну раду, досить цікавий – всі вони тісно пов`язані з групою "СКМ", яка управляє активами Ріната Ахметова. Так, в наглядову раду, за інформацією "Дела", увійшли Telnet Holdings Limited, Medсo Services Limited, Jassen Enterprises Corp. і Omni International Ventures Limited. Всі ці компанії – офшори, проте вони афільовані з групою "СКМ".

Зараз ви читаєте новину «Рінат Ахметов придбав столичний ЦУМ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі