середа, 17 березня 2010 13:44

Раритетний запис Led Zeppelin продавали на барахолці

Раритетний запис Led Zeppelin продавали на барахолці

На блошиному ринку в британському Іпсвічі був знайдений раритетний концертний запис Led Zeppelin. Плівка, що є філофонічною рідкістю, була куплена всього за декілька фунтів.

Як розповів володар запису Вік Кемп, він купив запис у "хлопців, котрі торгували на барахолці дисками".

"Вони побачили, що я розглядаю пластинки, і показали мені запис Led Zeppelin, сказавши, що це може мене зацікавити" - розповів Кемп.

Запис, про який йдеться, був зроблений в 1971 році на концерті Led Zeppelin в Іпсвічі. Примітно, що жодних офіційних релізів з цього виступу не існує - є тільки зібрана бутлегерами компіляція, проте за якістю вона значно поступається копії, що опинилася у розпорядженні Кемпа.

На плівці концерт, на якому звучали такі композиції, як "Immigrant Song","whole Lotta Love", "Rock & Roll" і легендарна "Stairway To Heaven", записаний повністю.

"Там навіть чутно, як Роберт Плант (вокаліст Led Zeppelin. - ред.) розмовляє з глядачами. Запис зробив хтось, хто стояв поряд з мікрофоном", - припустив новий господар рідкісної колекції пісень.

Скільки копій запису концерту Led Zeppelin в Іпсвічі було зроблено і хто є їхніми володарями, невідомо. Самі учасники колективу поки не прокоментували знахідку.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Раритетний запис Led Zeppelin продавали на барахолці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі