пʼятниця, 27 березня 2009 08:56

"Віцеміс Росії" знімалася для чоловічих журналів (ФОТО)

Організатори конкурсу "Міс Росія" в паніці. Віцеміс Світлана Степанковська, яку планували відправити на "Міс Світу" після того, як переможниця Софія Руд"єва виявилася героїнею порно-скандалу, теж, ймовірно, не зможе захищати честь Росії на міжнародному змаганні. Титулована блондинка не зіпсована скромністю: у нещодавньому минулому оголене тіло Свєти прикрашало обкладинки кращих чоловічих журналів.

Секс-скандал навколо переможниці конкурсу "Міс Росія 2009" Соні Руд"євої зруйнував не тільки її кар"єру, але і мрію представляти Росію на "Міс Світу". Нагадаємо, дівчина знімалася для платних іноземних сайтів повністю голою, коли їй не було ще і 18 років. А зовсім нещодавно сплив новий, не менш пікантний факт: дівчина намагалася стати порно-актрисою. На жаль, режисера не влаштував розмір її грудей.

Тепер всі шанси пробувати щастя на "Міс Світу" є у дівчат, які зайняли на національному конкурсі друге і третє місця. Перша віце-міс 23-річна Світлана Степанковська і друга віце-міс 18-річна Ксенія Шипілова зайняли позицію нейтралітету і відмовляються від будь-яких коментарів. Вони із завмиранням серця стежать за подіями і чекають на вирок Руд"євої.

Поки офіційної відмови від дирекції конкурсу "Міс Світу" Руд"євій не прийшло, проте президент конкурсу Джулія Морлі, відома своєю принциповістю, навряд чи дозволить брати участь в "Міс Світу" дівчині з такою неабияк підмоченою репутацією.

- Якщо Руд"єву знімуть, а її, швидше за все, знімуть з конкурсу, то на "Міс Світу" повинні будуть відправити першу віце-міс Світлану Степанковську, - прокоментував ситуацію фахівець в сфері конкурсів краси Ілля Прохорцев. - Якщо, звичайно, і у Світлани не спливе яка-небудь пікантна історія в біографії. Загалом, не знаю, як викручуватимуться з ситуації організатори "Міс Росія".

Треба відзначити, що в порівнянні з Сонею, фотосесії Ксенії Шипілової та Світлани Степанковської виглядають дитячими витівками. Але ґрунтовно підійшла до зйомки для чоловічих журналів тільки перша віце-міс. Фотосесія Степанковської вийшла в одному з номерів популярного журналу Maxim. І хоч знімалася дівчина в купальнику, фотографії мають пристойний характер. Що стосується Шипілової, то вона взагалі на сторінках чоловічих журналів помічена не була.

За матеріалами Life.ru

Зараз ви читаєте новину «"Віцеміс Росії" знімалася для чоловічих журналів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі