пʼятниця, 29 червня 2007 15:59

"Таврійські ігри" відкриються сьогодні в Києві

Сьогодні у Києві о 16.00 в національному спорткомплексі "Олімпійський" розпочинається головна музична подія року – дводенний XVI міжнародний фестиваль "Таврійські ігри". Про це сьогодні на прес-конференції повідомив президент фестивалю Микола Баграєв.

Пряму трансляцію фестивалю здійснюватимуть музичний канал М-1, натомість телеканал "1+1" демонструватиме найвизначніші події дня з "Таврійських ігор". Прямі включення з фестивалю також здійснюватимуть ІCTV та "5-й канал".

В рамках фестивалю діятиме так зване "фестивальне містечко", який організовує радіостанція "Хіт-FM", це містечко називатиметься "Зірки роздають автографи".

Щопівгодини на майданчику містечка з"являтиметься новий виконавець, у якого можна буде взяти автограф, отримати диск, а також сфотографуватися з ним. У перервах між автограф-сесіями бажаючі зможуть потанцювати під музику від DJ-їв Хіт- FM. Майданчик починає працювати о 14.00, а поспілкуватись з зірками можна буде з 16:00 до 20.00. Будуть присутні Ірина Білик, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші.

Бюджет цьогорічного фестивалю становить 5 млн грн. Частину коштів від продажу квитків від "Таврійський ігор" буде використано для розвитку творчості лауреатів фестивалю "Чорноморські ігри".

Також в рамках фестивалю відбудеться відкритий чемпіонат України на Кубок "Таврійських Ігор" серед виконавців танцювальних стилів brеak danсe і new style.

Усі квитки на фестиваль коштуватимуть 25 грн. на день. Для забезпечення порядку місця на стадіоні будуть поділені на сектори та танцмайданчик. А навколо стадіону працюватимуть точки, які запропонують відчути фестивальний дух: спортивна зона, музичні кіоски, байкер-сектор, екстрім-зона і т.д.

Сьогодні виступлять Діма Білан, Ірина Білик, Валерій Меладзе, Наталія Могилевська, Віталій Козловський, Павло Гудімов, Гайтана, Семіраміда, гурти "Друга Ріка", "Авіатор", С.К.А.Й., "Бумбокс", "Алібі".

Завтра, 30 червня, глядачі почують "K-maro". Вєрку Сердючку, "Дискотеку Аварію", ТНМК, Тіну Кароль, Олександра Пономарьова, Ані Лорак, лейбл "Імперія", "Mad Heads XL", М"яту, "Джанго", Міку Ньютон, Світлану Лободу, "НеАнгели", Марту і AnGel, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Таврійські ігри" відкриються сьогодні в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі