середа, 12 вересня 2007 09:38

"Татушка" на концерті побилася з своїми фанатами

Вагітна солістка групи "Тату" Юля Волкова стала жертвою наполегливих домагань на замовленому концерті у місті Алма-Аті. Бізнесмен напідпитку намагався силою відвести її з сцени.

Приліт Юлі Волкової і Олени Катіної до Казахстану з перших хвилин був затьмарений дрібними неладами. Солістам популярної групи спочатку вчасно не подали автомобіль, а потім поселили у готель, який не відповідає їх зоряному статусу .

У завершенні всього, приїхавши на майданчик, Волкову і Катіну кинув їх директор. Чоловік, якого після цього нещасливого концерту звільнили, привіз дівчаток у один з  нічних клубів і через деякий час кудись зник.

З перших хвилин появи Юлі і Олени на сцені чоловіки почали поводитися розбещено і по-хамському. "Дівчатка і на цей раз виступали в дуже коротеньких шортах, - розповів один з друзів артисток. – Побачивши їх в такому провокуючому одязі, п"яні хлопці немов здуріли. Вони почали засовувати гроші Юлі в чоботи, а Олені - в кишені", повідомляє "Твой день"

Зараз ви читаєте новину «"Татушка" на концерті побилася з своїми фанатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі