четвер, 26 червня 2008 13:35

"Такої держави, як Україна, ніколи в історії не існувало" - російський політолог

Україна у разі продовження інтеграції в НАТО дійсно може припинити існування як єдина держава. Про це заявив депутат Держдуми політолог Сергій Марков.

"Політика нинішніх властей України, яка йде на противагу з волею народу, може призвести до розпаду такої досить штучно організованої держави, як Україна. Це наукова теза, пов"язана з тим, що такої держави, як Україна, ніколи в історії не існувало", - сказав він в інтерв"ю газеті "Кримська правда".

"Трагедія України в тому, що за роки її незалежності до влади замість висококультурних шарів прийшли низькокультурні, що до того ж знаходяться під чужим контролем. Вони люблять Україну, але менше, ніж ненавидять Росію. Тому вони русофоби, контрольовані ззовні, і лише потім українські націоналісти.

"Помаранчеві" заштовхують Україну в болото. Україна останніми роками займає перше місце в світі за втратою населення", - підкреслив Марков, пише Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «"Такої держави, як Україна, ніколи в історії не існувало" - російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі