вівторок, 24 квітня 2007 12:42

"Шулявка" згоріла через підпал (Фото)

"Шулявка" згоріла через підпал (Фото)

1 людну госпіталізовано з отруєнням продуктами горіння в стані середньої тяжкості через пожежу на речовому ринку в Шевченківському районі Києва на проспекті Перемоги, 48-А біля будинку станції метро "Шулявська".

Пожежа виникла о 19:25 23 квітня в торговельних наметах ПП "Ольга+М".

Вогонь поширився на торговельні намети ринку "Каштан" товариства "Амаркорд-Алекс" і кафе "Ремі" ПП "Халяль", розташоване на другому поверсі будинку станції метро "Шулявська".

Внаслідок пожежі згоріло тентове покриття і речі в наметах ПП "Ольга+М" на площі 80 кв. м, металокаркасні намети з речами на ринку "Каштан" товариства "Амаркорд-Алекс" на площі 500 кв. м, вогнем ушкоджено рами, меблі, обладнання кафе "Ремі" ПП "Халяль" на площі 60 кв. м.

О 21:09 пожежу було ліквідовано підрозділами Державної пожежної охорони в складі 26 відділень на основній і спеціальній техніці.

При гасінні пожежі з кафе "Ремі" рятувальники за допомогою висувних сходів врятували 8 людей.

Правоохоронці припускають, що пожежа сталася через підпал. За фактом події проводиться розслідування, повідомляють Українські новини.

Фото Газети по-українськи


Зараз ви читаєте новину «"Шулявка" згоріла через підпал (Фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі