четвер, 21 жовтня 2010 10:58

"Рибальський" чиновник отримав 9 років за хабар

"Рибальський" чиновник отримав 9 років за хабар

Заступник начальника Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Києві та Київській області засуджений до дев'яти років в'язниці.

Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, проти чиновника прокуратурою Київської області було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вироком Подільського районного суду Києва, залишеним без змін ухвалою Апеляційного суду столиці, чиновник засуджений до дев'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади терміном на три роки та конфіскацією всього майна.

Згідно з повідомленням, чиновник визнаний винним в отриманні хабара на суму 560 тисяч гривень за погодження робочого проекту щодо днопоглиблення річки Павлівка з метою захисту від підтоплення та інженерної підготовки території одного з кооперативів у межах Вороньківської сільської ради Бориспільського району, поєднане з погрозою неузгодження цього проекту.

Як повідомлялося, на початку поточного тижня співробітники СБУ затримали чиновника Головного управління транспорту Київської міської державної адміністрації (КМДА) за вимагання хабара в сумі 100 тисяч гривень, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

А Апеляційний суд Києва пом'якшив вирок екс-нардепу від Соціалістичної партії Сергію Чмирю. Його звільнили від відбування основного покарання (за хабарництво)у колонії, призначивши випробовування з іспитовим строком на 2 роки, а також виключили посилання про конфіскацію майна засудженого.

Зараз ви читаєте новину «"Рибальський" чиновник отримав 9 років за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі