неділя, 26 серпня 2007 12:44

"Регіони" та НУ-НС хочуть повернути "мажоритарку"

Партія регіонів і блок "Наша Україна - Народна самооборона"  хочуть скасувати вибори в органи місцевого самоврядування на пропорційній основі. Блок Юлії Тимошенко виступає категорично проти, і закликає до швидкого розширення прав територіальних общин і проведення дострокових місцевих виборів.

Про це представник Партії регіонів Віктор Тіхонов, блоку НУ-НС Анатолій Матвієнко і представник БЮТ Йосип Вінський у ході " круглого столу"  у редакції тижневика " Дзеркало тижня".  Стаття на цю тему опублікована у виданні у суботу.

"Не можна було поширювати пропорційну модель на вибори в місцеві ради. Ми майже поховали місцеве самоврядування. Якщо не схаменемося, поховаємо остаточно. Склад рад відверто неякісний. Туди пішли " грошові мішки".  За землею, - відзначив Тіхонов.

"Час повертатися до "мажоритарки".  Поки не пізно", -  сказав політик.

На думку представника Партії регіонів, переобирати органи місцевого самоврядування можна тільки після внесення відповідних змін до законодавства, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" та НУ-НС хочуть повернути "мажоритарку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі