вівторок, 04 грудня 2007 17:07

"Підсумки виборів в Росії не підлягають сумніву"

Результати виборів в Держдуму - перемога "Єдиної Росії", список якої очолив президент РФ Володимир Путін - не підлягають сумніву, заявив прем"єр-міністр Польщі Дональд Туск.

"Що стосується результатів, вони не можуть бути поставлені під сумнів в Європі ніким", - сказав він журналістам у вівторок в Брюсселі після зустрічі з головою Єврокомісії Жозе Мануелом Баррозу.

За словами Туска, уряд Польщі готовий підключитися до зусиль, що "дозволяють прискорити зміцнення демократії в Росії, і вважає, що це принесе користь всім".

"Росія, яка виконує свої зобов"язання, буде набагато кращим партнером для кожного з нас в ЄС, для Польщі, але також і Єврокомісії", - сказав польський прем"єр.

"З президентом Єврокомісії ми готові продовжувати шукати шляхи рішення, які дозволять забезпечити, щоб наші відносини були динамічнішими і відкритими з цією країною (Росією). Ми спробуємо зробити для цього все, що можливо", - відзначив Туск, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «"Підсумки виборів в Росії не підлягають сумніву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі