неділя, 12 грудня 2010 18:53

"Міс Україна Всесвіт 2011" подарували кольє за $20 тисяч (ФОТО)
27

У суботу, 11 грудня в стінах столичного центру "Мистецький Арсенал" 15 дівчат боролись за титул "Міс Україна Всесвіт 2011".

Ведучими конкурсу були Олексій Дівєєв-Церковний та Маша Єфросиніна. Цього року вперше проведенням конкурсу займалась меценатська організація "TOP Ukraine".

Ім'я голови журі організатори тримали у таємниці до самого початку церемонії, інтригуючи тим, що це буде "всесвітньо відома суперзірка". Нею стала британська співачка Сонік.

До складу журі також увійшли перша ракетка світу Кароліна Возняцкі, офіційний фотограф "Міс Всесвіт", "Міс США" і компанії "Rolex" Фаділь Бердиш, колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Костянтин Дзю, Оксана Ніколаєнко (сестра Олександри Ніколенко, яка не змогла бути присутньою на конкурсі), власниця бутік-готелю "Riviera" Єлизавета Юрушева та Олександр Онищенко.

На святі пригощали шампанським та віскі. Але найбільшою популярністю користувався коктейль з лікером та апельсиновим соком у яскраво-червоних округлих склянках з кришечкою. За ним була черга протягом всього конкурсу.

Виручені за продаж квитків кошти підуть на потреби дитячого будинку.

Дівчата виходили на сцену тричі: у коротких білих сукнях та навушниках із штучного хутра, купальниках і коктейльних сукнях.

Право представляти Україну на 60-му ювілейному конкурсі "Міс Всесвіт 2011" завоювала 22-річна одеситка Олеся Стефанко.

Новій українській "вселенській" красуні корону передала "Міс Україна Всесвіт 2010" Анна Пославська.

Крім корони, Олеся Стефанко отримала в подарунок кольє із золота та дорогоцінного каміння вартістю $20 тисяч.

Друге і третє місце поділили 18-річна Анастасія Бурак з Житомира та 20-річна мешканка Івано-Франківська Ірина Самуляк.

Gazeta.ua

Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт 2011" подарували кольє за $20 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі