вівторок, 15 вересня 2009 11:48

"Мерседес" спікера Криму потрапив у серйозне ДТП (ФОТО)

Мерседес, що обслуговує голову Верховної ради АР Крим Анатолія Гриценко, став причиною аварії, в якій постраждали чотири громадяни Росії.

За інформацією прес-служби ГУ МВС України в Криму, ДТП сталося 12 вересня о 17:20 на трасі Сімферополь - Феодосія - Керч в районі села Тополівка Білогорського району автономії.

На трасі зіткнулися Автомобілі Хонда Фіт і Мерседес, який виходив з Феодосії до Сімферополя. Мерседес закріплений для обслуговування голови Верховної ради Криму і знаходиться на обліку в Державному управлінні справами президента України.

У результаті ДТП водій і 3 пасажири Хонди, громадяни Росії, були доставлені в Білогорську районну лікарню з важкими тілесними ушкодженнями.

"Під час огляду встановлено, що винуватцем аварії є водій Мерседеса, який виїхав на смугу зустрічного руху", - відзначили в міліції.

Нагадаємо, в 2007 році Гриценко був звинувачений в корупції після того, як, придбав автомобіль Mercedes-benz S500 Long вартістю понад 1,2 млн. грн. Проте сам чиновник стверджував, що узяв кредит на авто в банку - 248 700 доларів, який погасив протягом 8 місяців.

За матеріалом focus.in.ua

Фото УНІАН, Друга Смуга
Зараз ви читаєте новину «"Мерседес" спікера Криму потрапив у серйозне ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі