понеділок, 23 листопада 2009 14:36

"Київводоканал" закупив горіхів на 127 млн грн

"Київводоканал" закупив горіхів на 127 млн грн

ВАТ "АК "Київводоканал" закупило горіхів і сухофруктів на суму 127 мільйонів гривень.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Міністр запевнив, що з понеділка (23 листопада) віддасть розпорядження перевірити комунальні підприємства столиці, включаючи "Київводоканал", "Київенерго", "Київхліб", "Київмлин" та інші.

Як один з прикладів зловживань, він відзначив закупівлю чиновниками "Київводоканалу", які скаржаться на брак коштів, горіхів і сухофруктів на суму 127 мільйонів гривень.

Луценко відзначив, що у нього заведена особлива папка, в якій зібрані матеріали про зловживання київської влади.

"Папка називається "Космонавти". Фактів стільки, що вони туди вже не поміщаються. Ось останній матеріал (бере листок з теки). Чиновники "Київводоканалу", які зараз тероризують киян проблемами водопостачання, закупили на 127 млн грн не труб, а: горіхів, шипшини, сухофруктів, насіння. Навіщо? Невідомо", - сказав Луценко.

"У них на рахівницях - нуль, скаржаться на борги жителів і витрачають такі гроші на горіхи!? У понеділок я віддам розпорядження перевірити комунальні підприємства столиці. Це не лише "Київводоканал", але й "Київенерго", "Київхліб", "Київмлин" та інші. У мене передчуття, що перед кожними виборами на цих підприємствах починається особливий період, і горіхи сильно віддають політикою", - додав міністр.

За матеріалом Газета по-киевски

Зараз ви читаєте новину «"Київводоканал" закупив горіхів на 127 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі