середа, 17 березня 2010 17:40

"Даешь бабу": феміністки прийшли протестувати до Азарова (ФОТО)
15

Фото: Фото: Flickr

17 березня жіночий рух FEMEN намагався провести акцію біля будівлі Кабінету Міністрів "Дай портфель!" на знак незгоди з кадровою політикою Віктора Януковича, в результаті якої в уряді немає жіночого представництва.

Активістки FEMEN з прапорами, плакатами і жартівливими портфелями "Міністра борщу і брудного посуду" планували підійти до будівлі Кабміну, щоб мати можливість спілкуватися з міністрами, які проходять на роботу, але їх зупинив загін міліції. При спробі підійти ближче, була затримана активістка FEMEN Інна Шевченко. Після цього дівчат відтіснили на тротуар через дорогу від Кабміну, де вони скандували "Кабмiн - жiнкам!". В результаті до дівчат вийшов представник Кабміну, якому передали офіційне звернення від жіночого руху FEMEN. Акцію дівчата продовжили біля Печерського районного відділення на підтримку затриманої активістки, яку відпустили через 2 години, приписавши хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «"Даешь бабу": феміністки прийшли протестувати до Азарова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі