четвер, 13 липня 2006 10:11

"Бітцевський маніяк" зізнався у 61 вбивстві

Затриманий у червня цього року російськими правоохоронцями Олександр Пічушкін, якого звинуватили у вбивстві декількох людей в Бітцевському лісопарку Москви, сказав, що саме він є так званим "Бітцевським маніяком".

- Скоїв я насправді 61 вбивство. 60 з них - на території Бітцевського лісопарку. Перше вбивство - у 1992 році, 14 років тому. Це був мій однокурсник по училищу. Я слідству вказав навіть ті моменти, які їм не були відомі. Багатьох своїх жертв я добре знав. Принаймні, людей 20, - розповів на допиті 32-річний вбивця.

Він сказав, що визнати свої злочини його змусило те, що вбивства, які він скоїв, "приписували" не йому, а комусь іншому.

- У лютому місяці, здається, затримали когось. Ну, ніби як у мене шанс з"явився, що його затримали, на нього зараз там всі ці справи звалять, а мені можна взагалі зачаїтися, ніхто не шукає. Мене це просто покоробило, що мої справи комусь приписують. І протягом одного тижня я вбив відразу двох, - сказав Пічушкін.

Раніше затриманий стверджував, що мав намір убити 64 людини - по кількості кліток на шахівниці. Проте під час допиту він зізнався, що не припинив би вбивати.

- Не зловили б, я б ніколи не зупинився. Врятували життя багатьом, зловивши мене, - сказав Пічушкін.

Нагадаємо що Пічушкін був затриманий у себе вдома 16 червня. Слідчі вийшли на нього завдяки записці одній з його жертв, в якій жінка зазначила телефонний номер свого вбивці, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Бітцевський маніяк" зізнався у 61 вбивстві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі