пʼятниця, 13 липня 2007 14:09

П"ятеро міліціонерів побили дітей-сиріт

У Полтавській області звільнено з роботи п"ятьох міліціонерів після того, як вони побили дітей у дитячому оздоровчому центр "Миргородський". Про це повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області.

За інформацією прес-служби, зараз у дитячому оздоровчому центр "Миргородський" (село Олефірівка Миргородського району) відпочивають діти-сироти – вихованці Градизької спеціальної школи-інтернату. Громадський порядок у закладі охороняють працівники Миргородського міськрайвідділу.

10 липня о 16.00 годині на чергування заступили два інспектори взводу патрульної служби. Їхнім головним завданням є підтримання порядку на дискотеці, яка розпочинається близько 19.00 години. "На той час частина дітей повернулася з річки та стояла у коридорі. Зазначені працівники міліції розпочали безпідставні словесні образи стосовно підлітків, а двох з них покликали до своєї кімнати. Через пару хвилин хлопчаки вибігли з кімнати та поскаржилися своїм товаришам, що їх побили міліціонери. На захист ображених зголосилися дев"ятеро підлітків, а вже через хвилину між ними та працівниками патрульної служби виникла сварка", - йдеться у повідомленні прес-служби.

У прес-службі зазначають, що патрульні міліціонери викликали на допомогу своїх чотирьох колег, які також несли службу по охороні порядку у оздоровчому центрі, а на той час відпочивали. "Через півгодини ще троє інспекторів патрульної служби та помічник дільничного інспектора міліції були на місці, і один з них вдарив хлопця-підлітка по обличчю та в присутності дітей словесно образив жінку-вихователя", - повідомляє прес-служба.

Директор центру звернувся з письмовою заявою до керівництва Миргородського міськрайвідділу міліції.

"Рішенням керівництва УМВС зазначені два інспектори та їхній колега, що підняв руку на хлопця, поплатилися службою та негайно звільнені з міліції. Позбавилися посад й їхні безпосередні керівники – старший інспектор з організації діяльності патрульної служби групи охорони громадського порядку та начальник відділення дільничних інспекторів міліції Миргородського МРВ", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Інші троє учасників "з"ясування стосунків" з дітьми та виконувач обов"язків начальника міськрайвідділу міліції попереджені про неповну посадову відповідність, пише proUA.
Зараз ви читаєте новину «П"ятеро міліціонерів побили дітей-сиріт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі