понеділок, 03 серпня 2009 13:38

П"яний студент насмерть збив двох двірників і втік з місця ДТП

П"яний студент насмерть збив двох двірників і втік з місця ДТП

У Вінниці 23-річний студент одного з університетів міста, керуючи автомобілем "Шевроле Лачетті", збив насмерть двох працівників міського управління житлово-комунального господарства, які прибирали тротуар на перехресті вулиць Соборна і Театральна, та втік з місця ДТП.

Як повідомили у відділі профілактичної роботи Управління Державтоінспекції у Вінницькій області, ДТП сталось 2 серпня близько 5-ї години ранку.

Внаслідок ДТП 63-річний чоловік та 60-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди, а водій автомобіля та 25-річний власник автомобіля, який на момент аварії сидів поруч із водієм, залишивши автомобіль, втекли.

Того ж дня співробітники міліції встановили особу власника автомобіля і водія. 23-річний водій затриманий.

За попередньою інформацією, хлопці напідпитку повертались з нічного клубу і по дорозі додому хизувались один перед одним майстерністю водіння.

За даним фактом слідчим управлінням ГУМВС у Вінницькій області порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «П"яний студент насмерть збив двох двірників і втік з місця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі