четвер, 17 травня 2007 10:03

П"яний міліціонер збив трьох дітей, які гралися у пісочниці. Двоє загинули

П"яний міліціонер збив трьох дітей, які гралися у пісочниці. Двоє загинули
Двоє дітей загинули і одна дитина травмувалась в дорожньо-транспортній пригоді на Волині. Трагедія сталася 16 травня близько 20-ї год в м. Горохів на вулиці Берестечківській.

Винуватець ДТП - дільничний інспектор міліції Горохівського РВ УМВС України у Волинській області. Про це повідомляє прес-центр МВС у Волинській області.

24-річний правоохоронець, який рухаючись автомобілем марки "Таврія - Славута" по автодорозі в напрямку селища Мар`янівка, не впорався з керуванням, з`їхав з дороги та наїхав на дітей, які в цей час гралися в пісочниці. В результаті аварії загинули трирічна дівчинка і чотирирічний хлопчик, п`ятирічного хлопчика з травмами доправили в Горохівську центральну районну лікарню.

Водій "Таврії" отримав тілесні ушкодження - перелом ключиці і його також доправили у лікарню.

Остаточний висновок про причини ДТП можна буде зробити лише по завершенні розслідування та всіх необхідних експертиз.

Водночас, вже на сьогодні стало відомо, що водій легковика знаходився за кермом у нетверезому стані і керував автомобілем, який належить іншому, без необхідних документів - доручення.

Наразі працівник міліції перебуває під вартою, вирішується питання про порушення кримінальної справи, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «П"яний міліціонер збив трьох дітей, які гралися у пісочниці. Двоє загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі