понеділок, 01 жовтня 2007 19:26

П"яні молодики побили лопатами двох військовослужбовців

На Рівненщині п"яні молодики побили військовослужбовців внутрішніх військ, які несли службу з охорони громадського порядку.

Гурт молодиків підійшов до двох солдатів, які охороняли громадський порядок біля диско-бару у Рівному.

"Вони несли службу. Бачать - молодики хуліганять. Вони їх заспокоюють, ті починають лаятися. Кричать, що їх позвільняють", - розповів в. о. керівника міліції м. Рівного Віталій Чубаєвський.

За словами старшого солдата внутрішніх військ Александра Головенко, молоді люди навіть порвали його одяг. "Підходять до нас, починають шарпати за погони. Кричать - ми вас звільнимо. Вибили в мого напарника спецзасіб, та я встиг його підібрати. Порвали на мені формений одяг", - додав він.

Після цього один із хуліганів вихопив лопату і вдарив кілька разів обох солдатів

На допомогу військовому наряду прибув спецпідрозділ "Беркут". Спільними зусиллями порушників вдалося затримати та відвезти до відділку.

За "злісну непокору" працівникові міліції та опір під час затримання проти молодиків порушили кримінальну справу, повідомляє "НТН".
Зараз ви читаєте новину «П"яні молодики побили лопатами двох військовослужбовців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі