четвер, 28 серпня 2014 20:26

"Путин, заблудись нах*й" - харків'яни пікетують посольство РФ
24

Фото: twitter.com/itsector

У Харкові проукраїнські активісти влаштували пікет під посольством Російської Федерації. Вони протестують проти російської агресії і вторгнення військ РФ в Україну.

За повідомленнями очевидців в Твіттері обстановка на мітингу загострюється. Протестувальники вступили в протистояння з міліціонерами, яких у повному обмундируванні підвозять до будівлі посольства.

Активісти вже пустили в хід петарди і димові шашки. Міліціонери відповіли газом та кийками. Є перші затримані.

На початку мітингу організатори роздавали заздалегідь роздруковані "похоронки" - ці листівки повинні нагадувати про те, що через російську агресію  кожна мама російського військового отримає таку ж.

Активісти зазначили, що під час виконання національного гімну жоден міліціонер "не відкрив рот і не проявив солідарність".

 В даний час колона патріотів відійшла від російського посольства та рухається по центральним вулицям міста, співаючи пісні про Путіна і Правий Сектор. Деяких затриманих хлопців вдалося відбити у правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «"Путин, заблудись нах*й" - харків'яни пікетують посольство РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі