четвер, 28 липня 2022 13:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін воюватиме в Україні до останнього росіянина – Жданов

Путін воюватиме в Україні до останнього росіянина – Жданов
Президент РФ, буде кидати у бій всі можливі ресурси. Фото: eastnews.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін воюватиме в Україні до останнього росіянина.

Російський диктатор вибудував таку систему тоталітарної влади, що не зможе відступитися, вважає військовий експерт Олег Жданов.

"Скільки буде можливості загребти ресурсів, стільки Путін вигрібатиме їх, кидаючи у бій росіян, щоб домогтися перемоги. Він не може зупинитися. Для нього зупинка – це політична смерть, як вождя, як диктатора, як бога Російської Федерації", – зазначив він в ефірі Freedom.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жданов підрахував, скільки в Росії залишилося танків на фронті

Жданов не вважає дивним, що Путін намагається поповнювати ряди російської армії за рахунок найманців із сусідніх країн.

"Згадайте Сирію. Він уже намагався наймати найманців, але там виявилися особи хитріші, які зажадали гроші наперед. Ціна питання там була набагато вища, ніж наймати казахів, киргизів, таджиків тих же. Можливо, у Вірменії буде вербування, а може й в інших колишніх республіках Радянського Союзу. Це не допоможе. Але це ми розуміємо, люди зі здоровою логікою. Путін цього не розуміє", – сказав експерт.

Жданов припустив, що президент РФ хоче зібрати 34 тис. найманців у "добровольчих" батальйонах.

"Путін думає, якщо він їх кине у бій, то вони затопчуть Збройні сили України, і перемога буде за ним. Ось як він мислить", – підсумував військовий експерт.

Російським окупантам вистачить сил провести лише дві наступальні операції на сході України. А саме наступ на Сіверськ та спробувати штурмувати Бахмут.

Ці операції були зосереджені на наступі на Сіверськ Донецької області, в напрямку з Верхньокам'янки і Білогорівки і в Бахмутському напрямку з районів Новолуганського і Вуглегірської ТЕЦ з моменту закінчення оперативної паузи 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «Путін воюватиме в Україні до останнього росіянина – Жданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі