неділя, 01 жовтня 2006 16:15

Путін порівняв дії Грузії з політикою Берії

В даний час президент Росії Володимир Путін проводить нараду в Ново-Огарєво з постійними членами Ради Безпеки Росії.

- Не дивлячись на те, що Росія послідовно виконує усі свої домовленості по виведенню наших військових підрозділів з території республіки, не дивлячись на все це, як відомо, в Грузії схоплені і кинуті до в"язниці наші військовослужбовці. Це ознака правонаступництва політики Лаврентія Павловича Берії як усередині країни, так і на міжнародній арені. Ці люди думають, що, знаходячись під прикриттям своїх іноземних спонсорів, вони можуть відчувати себе комфортно і в безпеці, - сказав Путін на нараді.

У прес-службі президента Росії повідомили, що в нараді беруть участь голова уряду Росії Михайло Фрадков, голова Ради Федерації Сергій Миронов, спікер Держдуми Борис Гризлов, керівник адміністрації президента Росії Сергій Собянін, перший заступник голови уряду Дмитро Медведєв, заступник голови уряду Росії - міністр оборони Сергій Іванов, секретар Ради Безпеки Росії Ігор Іванов, глава МЗС Росії Сергій Лавров, директор ФСБ Росії Микола Патрушев, міністр внутрішніх справ Росії Рашид Нургалієв, директор служби зовнішньої розвідки Сергій Лебедєв.

Також у нараді беруть участь голова Центрального банку Росії Сергій Ігнатьєв, начальник генерального штабу збройних сил Росії - перший заступник міністра оборони Юрій Балуєвський, міністр транспорту Росії Ігор Лєвітін, міністр інформаційних технологій і зв"язку Росії Леонід Рейман, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін порівняв дії Грузії з політикою Берії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі