вівторок, 24 липня 2007 20:46

Путін порадив британській владі "поміняти мізки"

Пропозиція Великобританії поміняти російську конституцію для видачі Андрія Лугового є "рудиментом колоніального мислення". З такою заявою на зустрічі з молодіжними рухами виступив увечері у вівторок президент Росії Володимир Путін.

"З чим пов"язана проблема, яка роздувається зараз з боку британських партнерів? Відбулася трагедія, загинув пан Литвиненко в Лондоні. Вони пред"являють претензії до одного з наших громадян - до Лугового, хочуть, щоб ми його екстрадирували. Проте в Лондоні ховаються 30 чоловік, які розшукуються російськими правоохоронними органами за здійснення тяжких і особливо тяжких злочинів. При цьому Лондон і не подумав видавати їх", - сказав Путін. Схожі проблеми є у Великобританії з США і Францією, додав російський лідер.

"Вони нікуди не видають людей, які ховаються на їхній території, зокрема людей, підозрюваних і звинувачених в терористичній діяльності, а до інших країн вони пред"являють підвищені претензії, зокрема дають образливі поради для нашої країни - поміняти Конституцію, - нарік Володимир Путін. - Мізки їм треба поміняти, а не конституцію. Те, що вони пропонують - це, очевидно, рудимент колоніального мислення".

На думку президента, подібні ради показують, що у Британії "в мозку ще сидить мислення минулого століття". Треба з повагою відноситися до партнерів, підкреслив Путін, повідомляє Ітрерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Путін порадив британській владі "поміняти мізки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі