пʼятниця, 07 липня 2006 10:17

Путін не хоче віддавати газ Європі за безцінь

 

Після того, як ведуча інтернет-конференції Бриджит Кендалл запитала президента Росії, чи можлива ситуація, в якій Росія відключить газ Західній Європі, Володимир Путін запитав, скільки коштує її намисто. Вислухавши її відповідь, він запропонував їй продати намисто якщо не за 5 копійок, то за рубель.

Ведуча погодилася продати намисто йому як президенту, але відмовилася - як випадковій людині. Тоді Путін заявив, що Росія теж не згодна віддавати газ за безцінь своїм сусідам, до яких вона відноситься на рівних. Президент підкреслив, що Росія довгий час віддавала газ сусідам за низькими цінами.

Він уточнив, що президент України Віктор Ющенко і його уряд зробили багато чого для врегулювання газових відносин двох країн. За словами Путіна, заслуга української влади полягає в тому, що вони розділили питання постачань газу з Росії на Україну і транзиту російського газу через територію республіки до Європи, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Путін не хоче віддавати газ Європі за безцінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі