середа, 26 вересня 2007 18:46

Путін наказав передати всі акції аеропорту Пулково у власність Санкт-Петербурга

Акції ВАТ "Аеропорт "Пулково", що знаходилися у федеральній власності,  будуть передані у власність Санкт-Петербурга. Відповідний указ підписав президент Росії Володимир Путін.

У указі йдеться, що це робиться "в цілях підвищення ефективності використання федерального майна аеродромного комплексу аеропорту Пулково (Санкт-Петербург) і залучення інвестицій в його комплексну реконструкцію".

Згідно з указом у власність Санкт-Петербурга передаються 100 відсотків акцій ВАТ "Аеропорт "Пулково".

Уряд Санкт-Петербурга повинен привернути на умовах державно-приватного партнерства і відповідно до затверджуваного ним плану заходів щодо реконструкції аеровокзального комплексу інвестиції в розмірі не менше 30 мільярдів рублів в комплексну реконструкцію і модернізацію об"єктів авіатранспортної інфраструктури аеропорту.

Зокрема, повинна бути реконструйована перша злітно-посадочноа смуга, проведений капітальний ремонт іншого майна, що знаходиться у федеральній власності і не підмета приватизації. Крім того, буде проведена реконструкція аеровокзального комплексу з розрахунку на збільшення пасажиропотоку до 2025 року до 22 млн. пасажирів, як передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Путін наказав передати всі акції аеропорту Пулково у власність Санкт-Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі