вівторок, 24 лютого 2015 03:55

Путін сподівається, що відкритої війни з Україною не буде

Путін сподівається, що відкритої війни з Україною не буде
pravdaurfo.ru

Президент Росії Володимир Путін висловив надію на те, що відкритої війни України та Росії не буде. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Россия 24", передає "Укрінформ".

"Я думаю, що такий апокаліптичний сценарій навряд чи можливий і сподіваються, що до цього ніколи не дійде", - сказав він.

Водночас він вважає, що українські військові намагаються виправдатися.

"Взагалі це все надзвичайно погано - і спроби виправдати поразку, і спроби звалити це на Росію. Але найгірше - це роздмухування конфлікту між Україною і Росією, спроби роздмухувати цей конфлікт", - сказав Путін.

Коментуючи заяву українського президента Петра Порошенка про намір повернути анексований Росією Крим, пан Путін наголосив, що це, на його думку, "речі реваншистського характеру".

Президент Росії також заявив, що якщо мінські угоди будуть виконуватися, ситуація на Сході України поступово буде нормалізуватися.

"Поки немає необхідності в екстрених заходах. Мінські домовленості досі залишилися не тільки документом, який розроблений чотирма учасниками цього мінського процесу. Вони закріплені Радою безпеки ООН і отримали форму міжнародно-правового акту. Я дуже розраховую на те, що це буде виконуватися", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Путін сподівається, що відкритої війни з Україною не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі