понеділок, 24 листопада 2014 11:28

Путін мстить Україні за повалення Януковича, в якому бачить рідну кров - Нємцов

Путін мстить Україні за повалення Януковича, в якому бачить рідну кров - Нємцов

Путін вважає, що причиною революції є не помилки влади, а спецслужби США. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив російський опозиціонер Борис Нємцов.

"У Путіна існує параноїдальна думка в голові про те, що всі революції організовані в Держдепі і ЦРУ. Думка про те, що причиною революції є шахраї і злодії, які засіли у владі, брехуни і негідники, які обманюють нескінченно народ  - така думка йому в голову прийти не може", - заявив Нємцов.

Політик вважає, що причиною української революції "став Янукович": "Не Держдеп і ЦРУ, а Янукович, який два роки українському народу брехав, що він підтримує євроінтеграцію, а потім взяв і всіх обдурив і не захотів підписувати угоду про асоціацію, і тому народ тоді і вийшов, мирно і спокійно ", - уточнює російський політик.

Російський опозиціонер також зазначив, що владі РФ зручніше "обдурити російський народ і розповідати йому, що всі, хто стояв на Майдані, вони куплені Держдепом".

"Об'єктивно, по-чесному аналізувати те, що сталося і в Україні, і до цього в Грузії, він (Путін - ред.) не хоче. Він хоче мститися вам за те, що ви скинули свого шахрая. А шахрая, до речі, він пригрів. Шахрая він вам віддавати не хоче, бо бачить у ньому близьку, рідну кров", - резюмував Нємцов.

Зараз ви читаєте новину «Путін мстить Україні за повалення Януковича, в якому бачить рідну кров - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі